Kursplan

Forrige kurs Truckførerkurs Engelsk - Helg
Neste kurs Kurs i ergonomi: Gode arbeidsplasser sikrer rett belastning

Abid Raja: Om skam og psykisk helse

I forbindelse med verdensdagen for psykisk helse inviterer Mental Helse Etne/Vindafjord og Vindafjord Arbeidsgiverforum til markering på Skakkesenteret i Etne. 

Tema for årets markering er Skam og psykisk helse. Foredragsholder Abid Raja forteller sin historie. 

Etter foredraget blir det panelsamtale med fokus på menn og mental helse. 

Arrangementet er gratis og åpent for alle. 


Målgruppe

Arrangementet er åpent for alle. 


Kursinnhold

I 2021 ga Raja ut selvbiografien "Min skyld. En historie om frigjøring".  I boken deler han ikke bare historien om et barn utsatt for omsorgssvikt og mishandling, men også intime detaljer om en sykdom mange av oss kanskje ville ha holdt for seg selv. Han skriver også om sin kamp for kjærligheten, og strevet i sitt ekteskap.


Dette foredraget er et åpenhjertig innblikk i Abid Rajas turbulente klassereise, hans mangeårige kamp for kjærligheten og den smertefulle frigjøringen fra skam, skyld og utenforskap. Raja forteller om hvordan han måtte skjule smertene og handikappet han ble født med, skjule seg for volden og mobbingen – og for kjærligheten til den han elsker.

 

Hvordan frigjøre seg fra de vonde følelsene? Og hva har gitt Abid Raja styrken til å komme så langt i livet som han har? Få et innblikk i hans fortid, og reise til å bli den mannen vi kjenner han som i dag. Med en sterk tilstedeværelse på scenen forteller Raja med egne ord om sine dyrekjøpte erfaringer og hvordan man kan lykkes, selv om ting kan se helt mørkt ut.


Abid Raja er en norsk jurist og politiker for Venstre, som har vært stortingsrepresentant for Akershus siden 2013. Fra 2020 ble han nestleder i partiet. Han var kultur- og likestillingsminister i Regjeringa Solberg fra januar 2020 til oktober 2021. Politisk har Raja alltid vært opptatt av å skape samhold og fellesskap, til å inspirere, og til å bygge mentale broer mellom majoritetssamfunnet og nye landsmenn, og han er en aktiv og kjent samfunnsdebattant på flere arenaer.
 
Påmelding

Dato:
11.11.2022 10.00 - 12.00 iCalEksporter til iCal
Plasser:
300
Ledig:
209
Kurssted:
Kinosalen, Skakkesenteret
Kursholder:
Kurskode:
764

Priser

Arrangementet er grais. 

Kurstider

Kl. 10.00 - ca kl. 12.00.

Praktisk informasjon

Markeringen holdes på Skakkesenteret i Etne.  

Kontaktperson

Spørsmål angående kurset? Send e-post til
post@arbeidsgiverforum.no


Send inn ønske om kurs

Bli varslet om kurs